sâmbătă, 20 iulie 2013

Ex Terra Aurum! (Îndem pentru înscrierea la facultate)

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (USAMVB) este cea mai veche şi cea mai mare instituţie de învăţământ agricol superior din România. O filială a USAMV se află în Slatina, judeţul Olt, prin Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, care oferă studii de licenţă pentru anul universitar 2013-2014 pentru forma de învăţământ cu frecvenţă cât şi fără frecvenţă, o facultate cu acreditare, cu ani de experiență, cadre didactice bine pregătite şi bază materială performantă.
Fiind singura facultate din judeţul Olt, ne gândim că vin numai oltenii pentru a se înscrie, dar adevărul este că şi alţi studenţi din alte parţi ale ţării, chiar şi din Bucureşti, vin aici.
La această facultate admiterea se face pe baza mediei de la Bacalaureat, dupa cum este afişat pe site: http://www.usamvslatina.ro/admitere-2013.php şi pe baza unui interviu.
Cum alegem o facultate? Nu contează amplasamentul acesteia, conteaza legalitatea si acreditarea pe care o are cat si pregătirea primită în cadrul acesteia. Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Filiala Slatina, este o facultate care are toate avantajele unei alegeri înţelepte pentru viitorii studenţi.
Avantajele prin care se diferenţiaza sunt şi că oferă un spectru larg în alegerea unui loc de muncă după terminarea acesteia, deoarece specializările pe care le oferă sunt în inginerie economică, management dar şi în agricultură.
Acestea sunt viitorul!

Succes !

Niciun comentariu: