miercuri, 24 iulie 2013

„Învățătura trebuie să fie uneori un drum, întotdeauna un orizont.” (scrisoare deschisă adresată absolvenţilor, profesorilor şi părinţilor implicaţi cu succes în Bacalaureatul din iulie 2013)

Dragi absolvenți,
Stimați profesori şi părinţi,

Învățătura trebuie să fie uneori un drum, întotdeauna un orizont! (Nicolae Iorga)

Societatea românească trebuie să învețe cum să promoveze propriile valori, să le ofere îndemnuri cât și mulțumiri, să premieze acei oameni care ne dau un exemplu de viață.
Consider că elevul necesită motivație. Cum? După cum am spus, promovarea valorilor, susținerea acestora. De ce? Pentru că aceștia sunt viitorul nostru, dragi români.
Doresc să felicit toți elevii care au pornit pe drumul învățăturii și care au reușit să treacă peste examenul de maturitate care reprezintă o poartă către un alt drum al învățăturii și cheia succesului!
Cinste vouă, elevilor care aţi reuşit să demonstraţi că puteţi, că aveţi capacitatea de a vă decide propriul viitor!

Este extraordinar că ați valorificat efortul  profesorilor cât și truda și grija părinților. De aceea, doresc să îi felicit și să le mulţumesc şi pe această cale, colegilor mei,  profesorilor, care au ales să lupte cu succes pentru reuşitele elevilor performanţi.
Mulțumesc, de asemenea, părinților care știu să ofere educaţie copiilor lor dar și care îi susțin și îi îndeamnă către succes!
Este extraordinar că ați reușit să fiți un exemplu pentru cei din jurul nostru!
Cu toții vrem o schimbare... dacă unul câte unul am face câte ceva in privința aceasta, am ajunge la scopul dorit.

Tu, dragă absolvent şi, sper, viitor student, ești începutul schimbării!


Niciun comentariu: