vineri, 8 octombrie 2010

Stop indiferenţei!

Cu cât suntem situaţi mai sus pe scara ierarhică cu atât responsabilitatea noastră este mai mare. Politicianul trebuie să devină mai responsabil, azi mai mult ca oricând. În esenţă, politica este o artă, aceea de a comunica idei. Ideile bune trebuie să circule şi să prindă contur. Trebuie să schimbăm lumea, să o schimbăm in favoarea noastră a tuturor şi cum schimbarea începe cu mine si cu tine, cu noi toţi, potrivit ilustrului Ghandi care a luptat împotriva violenţei folosindu-se de non-violenţă, am certitudinea că împreună vom reuşi. Orice întreprindeţi faceţi-o cu implicare, căci energia voastră nu se va risipi în van! Timpurile pe care le trăim azi sunt interesante din toate punctele de vedere. Tocmai pentru că sunt atât de multe probleme avem şansa să ne dovedim abilităţile si competenţele.
Trăim într-o lume duală şi I-ul indiferentei faţă de om îşi are reversul în I-ul iubirii faţă de om şi e timpul să ne strângem şi să găsim soluţii viabile şi care au ca unic principiu sustenabilitatea.
Să devenim responsabili! Nimeni nu te poate înlocui! Fii responsabil în propria viaţă si vei fi responsabil şi cu ceilalţi.

Niciun comentariu: